Ny daglig leder/fjelloppsyn

Kvikne utmarksråd har nå ansatt ny daglig leder/fjelloppsyn. Han heter Øyvind Lønnebotn og gleder seg til sin første arbeidsdag i Kvikne utmarksråd 3. oktober.

Øyvind ble født i Bergen i 1977 med aktive foreldre som var flink å ta med han og de to søsknene ut på tur.
Han har jobbet flere år som logistikkmedarbeider i bilbransjen og verftsindustrien. Har også jobbet noen år som ufaglært tømrer. Etter det gikk han litt «lei» og ønsket sterkt å gjøre noe nytt i hverdagen. Han bestemte seg da for å ta utdannelse og startet på utmarksforvaltning på Evenstad i 2017. Øyvind jobbet for et utmarkslag i Rendalen under studietiden (fiskeoppsyn og fiskekultivering) og har også jobbet som fjelloppsyn i Folldal fra juni -21 til august -22.

Øyvind forteller at han gleder seg masse til å starte i ny jobb på Kvikne: «Oktober er en fin tid å starte på. Da er den travleste tiden på året unnagjort og jeg kan fokusere på å sette meg inn i den daglige driften av utmarksrådet.  I starten blir det viktigste å gjøre meg (litt) kjent i de ulike områdene og med de ulike utmarkslagene/medlemslagene, i tillegg til å  sette meg inn i og planlegge ulike arbeidsoppgaver.»